Product Info

Altijd al een clutch-heuptas-schoudertas-crossbody-fanny pack in 1 willen hebben?  Een clutch die op verschillende manieren gedragen kan worden? Een clutch met een uniek modieus design ; passend bij elke gelegenheid? 

De jeans clutches van B.O.Y; voortaan heb je aan 1 clutch genoeg!

B.O.Y

Beautiful On you is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van de meest handige Clutches- Heuptassen – Schoudertassen – Crossbody’s – Fannypacks (lees verder als Jeans Clutch)!  Alle Jeans Clutches zijn  perfect qua afmetingen en perfect qua materiaalgebruik.  In alle opzichten is rekening gehouden met draagcomfort en opbergruimte. Tevens zijn de echt leren jeans clutches in verschillende uitvoeringen, designs en kleuren verkrijgbaar.

Mogelijkheden

De jeans clutches worden standaard geleverd met een schouderketting en jeans ketting. Wil je je jeans clutch ook al heuptas gebuiken? Kijk dan eens bij de heupkettingen en heupriemen. Of liever toch gewoon aan de lussen van je broek maar zonder de jeans ketting? Kijk dan een bij de sleutelhangers.

Vormgeving en materiaal

Alle jeans clutches zijn gemaakt van hoogwaardig leer afkomstig uit Italie. Soepel, lichtgewicht en stevig leer. Tevens zijn de kettingen ook ‘lichtgewicht’ en hebben dezelfde kleurstelling als de rest van de metaal-kleurige of messing-kleurige elementen

NEED!

Kortom de perfect clutch heb je nu gevonden! Wacht niet langer en geniet snel van jouw eigen ‘MY OWN’ in jouw lievelingskleur, model of design!

Houd de site goed in de gaten….we zijn namelijk  bezig met het ontwerp van een aantal nieuwe modellen!

Het onderstaande gidsje wordt standaard geleverd bij jouw clutch. Hierin staat kort beschreven op welke manieren  jij de jeans clutches van B.O.Y  dragen kunt!

 

SHAKE THOSE HIPS!

Voor de jeans clutch zijn er verschillende uitbreidingsmogelijkheden bedacht om jouw avondje uit nog comfortabeler te maken. Kijk eens bij de heupriemen of heupketting of wat dacht je van een echt leren portemonneetje ? Deze kan aan je clutch bevestigd worden. Je zult portemonnee nooit meer verliezen!

We zijn momenteel bezig met een aantal leuke nieuwe hippe accessoires waarmee je je jeans clutch kunt personaliseren. Dus houd onze site goed in de gaten!