OVER ONS

Welkom!

Wie ben ik ?

Ik ben Claudia Wijdeven, 51 jaar oud en sinds 2017 ontwerp en produceer ik deze leuke kleine echt lederen (heup)tasjes!

In 2014 ben ik gestart met het ontwerpen en maken van sieraden. Later ben ik overgestapt naar het inkopen en vermaken van bestaande kleine tasjes. Deze vermaakte ik tot heuptasjes. Dit was een groot succes. Daardoor kreeg ik behoefte aan een eigen identiteit en ontwerp. Dit leidde in 2017 tot mijn eerste eigen ontwerpen. Deze ontwerpen liet ik elders produceren.  In 2021 heb ik een eigen naaimachine enz. aangeschaft en ben ik zelf gaan produceren.

Naast deze leuke onderneming  ben ik (stief)moeder van twee kinderen en vier stiefkinderen, vrouw van een fijne man en verzorgster van een breed arsenaal aan (huis)dieren :-).

De foto's op de site en deze site zelf, zijn volledig in eigen beheer. In alle toonaarden is Beautiful On You dus een echte eenmanszaak!

Liever niet online?

En kom je liever even langs? Dan kom je bij mij thuis. Mijn atelier is aan huis. Bij deze gelegenheid kun je gebruik maken om je tasje custom made te laten maken of een kleine aanpassing te doen. Wil je bijvoorbeeld liever een ander slotje of toch een andere ketting? Dan is dit je kans!

Waarom de tasjes van B.O.Y ?

Mijn tasje zijn allemaal voorzien van twee handige karabijn-haakjes en drie kettingen of 1 ketting. Waarom is dat dan zo handig? Je kunt op deze wijze de tas heel gemakkelijk los maken, korter of langer maken. Veel makkelijker en sneller dan met bijvoorbeeld een lederen heupriem. En alle kettingen zijn van heel stevig materiaal/metaal gemaakt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het tasje/de bevestiging niet stevig genoeg zijn. Een B.O.Y tasjes gaat een leven lang mee!

Ow en wil je dan zien hoe dat werkt? Kijk dan deze video

 

Veel shop-plezier op www.beautifulonyou.nl!

 

Sinds 22-01-2018 is Beautiful On You  een officieel gedeponeerd handelsmerk met inschrijvingsnummer 1028115 CFE 27.5.5-10-17

B.O.Y te Handel 2022