Algemene Voorwaarden

Bestellen

U kunt artikelen bestellen via de website. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Beautifulonyou.nl. Na bestelling wordt er een orderbevestiging naar uw e-mail adres verzonden.

Betaling

Na het doorlopen van de bestelprocedure op de website krijgt u keuze uit vier betaalmogelijkheden.

1. Overschrijving. U kunt vooraf betalen door het bedrag over te maken naar:

IBAN NL 11 INGB 0007110407 ten name van B.O.Y

2.Ideal (molly)

3. Credit Card

Annulering

Als u een bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur door te geven via info@beautifulonyou.nl

Verzending

De bestelde artikelen worden na ontvangst van de betaling binnen 2 werkdagen via PostNL verzonden. Normaal gesproken worden bestelling die voor 14.00 uur zijn afgerond, op de dezelfde werkdag nog verzonden.
Mocht bovengenoemde levertijd onverhoopt niet worden gehaald dan wordt u hiervan via de e-mail op de hoogte gesteld. B.O.Y  is niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens de verzending. Hiervoor gelden de Algemene Bepalingen van PostNL.

Bestelling betaald via een bankoverschrijving worden pas verzonden wanneer de betaling binnen is.

De verzend- en afhandelingskosten zijn standaard € 3,95. (met uitzondering van de EUR 1,2 en rest van de wereld regio’s, hiervoor gelden andere tarieven!!)

RETOURNEREN

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen kunt u het bestelde binnen 14 kalenderdagen aan ons retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden.
De geretourneerde artikelen worden alleen teruggenomen als aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • de artikelen dienen gekocht te zijn bij B.O.Y
  • de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn. Wanneer de clutch gebruikt is, is dit duidelijk zichtbaar voor ons. Het heeft geen zin om de clutch dan te retouneren!!
  • de artikelen dienen in de originele verpakking, dan wel in gelijksoortige verpakking, te worden geretourneerd
  • de verpakking (enveloppe of pakket) dient voldoende gefrankeerd te zijn
  • de artikelen zijn NIET op maat gemaakt
  • de artikelen zijn NIET vermaakt (bijvoorbeeld voorzien van portemonnee)
  • de artikelen kunnen niet geretourneerd worden om structuur verschillen in het leer.

Vermeld duidelijk uw naam en adres op de retourverpakking. Alle kosten voor terugzending komen voor rekening van de koper. Het terug te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 14 dagen op de rekening van de koper worden teruggestort.

Kwaliteit

B.O.Y is niet verantwoordelijk voor eventuele kleurafwijkingen tussen de weergave op de website en de werkelijke kleuren. Doordat alle artikelen handgemaakt zijn is een minimale afwijking van het voorbeeld zoals het op de website getoond wordt door B.O.Y niet uit te sluiten. Omdat op de computer en fotografie de kleuren kunnen afwijken van het werkelijke, kunnen wij geen 100% kleurgarantie garanderen. Retouren op lichte kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet accepteren. Tevens betreft leer een natuurproduct, elke tas zal er dus anders uitzien m.b.t. structuren van het leer.

Klachten

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze producten, stuur ons dan een mail. Dan kijken we of we het probleem kunnen oplossen.

Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u zich wenden tot B.O.Y op info@beautifulonyou.nl

Beautiful On You, Pelgrimsweg 47, 5423 XG, Handel  KvK 65218620 BTW NL001741891B97