Over Ons

Welkom!

De (heup)tassen zijn tegenwoordig helemaal ‘ hot’ , overal zijn ze verkrijgbaar in allerlei kleuren, materialen en vormen. Alleen vind nergens de handige en exclusieve (heup)tasje van Beautiful On You.  De B.O.Y (heup)tas blijft een toppertje omdat deze (heup)tas op zoveel manieren gedragen kan worden. En natuurlijk zijn de ontwerpen tijdloos en daarom altijd trendy. Alle (heup)tasjes zijn van echt leer en gaan levenslang mee.

B.O.Y is een klein bedrijf maar dat maakt het voor jou zo fijn. Meteen antwoord op je vragen, soms wordt er wat extra’s gedaan en zelfs custom made productie  wanneer je het (heup)tasje helemaal super vind maar bijvoorbeeld dat sluitkinkje iets minder.

De (heup)tasjes worden allemaal met de hand in Nederland gemaakt,  een oer-Nederlands eerlijk product.

En wie ben ik?

Ik ben Claudia Wijdeven en in 2017 ben ik gestart met het designen/ontwerpen van (heup)tasjes omdat creëren mijn passie is! In 2017 waren de heuptassen niet zo populair als nu.  Naast de sieraden die ik toen ontwierp, vermaakte ik kleine tasjes tot heuptassen. Maar geen een tasje voldeed aan de eisen die ik er aan stelde:

  • Groot genoeg voor de belangrijkste uitgaanspulletjes

  • Kwaliteit

  • Makkelijk verwisselbaar van functionaliteit

  • Echt leer

  • Uniek

  • Niet te zwaar

Vanuit deze voorwaarden ben ik zelf gaan ontwerpen en kwam de eerste lijn tot stand in horizontale en verticale versie en in vier kleuren:

Inmiddels zijn er heel wat modellen en mogelijkheden bij gekomen. Welke kies jij?!

Veel shopplezier op www.beautifulonyou.nl!

Sinds 22-01-2018 is Beautiful On You  een officieel gedeponeerd handelsmerk met inschrijvingsnummer 1028115 CFE 27.5.5-10-17

B.O.Y te Handel 2018