Zonnestralen-vakantie-festival en jouw heuptas!

Siwa Blue (heup)tas

Ahhhh ik bespeurde net het eerste zomer-gevoel!! En waar denk je dan allemaal aan? Vakantie, festivals, strandwandelingen, lekker shoppen en wandelen! Heerlijk toch? Dan is het toch extra fijn wanneer je je handelen vrij hebt. Draag een lange of korte spijkerbroek en combineer deze met de Siwa Blue of de Imma Blue. Dat staat echt super gaaf. Behalve dat je tas ontzettend gaaf is , is deze blauwe beauty ook nog eens een echte eyecatcher. Een musthave-bag voor dit voorjaar en zomer. En wil je zeker weten dat je je bankpasjes of je cash niet kwijt raakt , raad ik je zeker aan even deze portemonneetjes te checken. Je kunt ze vastmaken aan je clutch, hoe handig en veilig is dat?

De tassen van B.O.Y zijn ideaal voor festivals, vakanties, dagje shoppen enz. Lekker handsfree 🙂

De leukste tasjes aan de mooiste standaards

03-02-2019 Eindelijk tot een eindkeuze gekomen met betrekking tot de winkelstandaards. We hadden er een paar in omloop maar voldeden eigenlijk niet helemaal aan de eisen. Maar deze is een voltreffer. Onze jeansclutches komen zo perfect tot hen recht. De clutches kunnen bovenaan worden opgehangen in twee rijen. Onderin komt een vakje waarin onze heupriemen, heupketting enz. kunnen worden geëtaleerd . Deze op de afbeelding is nog niet helemaal klaar. De eindversie laten we je snel zien! Issie niet mooi??!!

Zilver is de hippe (tas)kleur van 2019

Je hebt ze vast al bij diversen influencers voor bij zien komen. De zilveren laarzen!! Kijk naar de posts van @Moderosa en bijvoorbeeld @LizetGreve op Instagram. Deze zilveren laarsjes zijn natuurlijk perfect te combineren met de echt lederen (heup)tas Erin Zilver! Je kunt deze tas perfect dragen op een gala als gewone clutch maar deze tas kun je natuurlijk ook heel goed dragen op je spijkerbroek! Dit maakt deze zilveren tas een ideaal heuptasje of festivaltasje. Er is ook een zilveren heupriem te koop om het hele setje compleet te maken

zilveren leren tas met zilveren heupriem